Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sel: ,,A szabadság nagyon fontos nekem!"

2011.07.25

Selena Gomez Németországban koncertezett, utána pedig interjút adott a Digital Tv-nek.

– Mennyi luxust enged meg neked Justin?
Időről időre egyre többet. Egy szuper drága napszemüveget kaptam tőle, és mindig félt, hogy elveszítem. Persze nem vesz túl sok drága dolgot vesz, csak olyanokat, mint például táskák. Persze a kapcsolatunk fontosabb, mint a drága holmik! Egyszer szeretnék egy szép házat, majd ha összeházasodom azzal, akit szeretek.

– Mi a szabadság az számodra?
A szabadság nagyon fontos számomra. Csak azért, mert én vagyok a csillag sokak számára, ez nem jelenti azt, hogy meg tudom csinálni, amit akarok. Én még mindig szeretek feküdni a kanapén, és fimeket nézni. Nemrég váltam egy kicsit lazábbá, és kevésbé aggódok azon, hogy mit mondanak rólam. Így most sokkal boldogabb és elégedettebb vagyok magammal.

– Segít, hogy a barátod is sztár?
– Ez csak jó, ha valaki van az oldalamon, aki megért. Vannak barátaim, akik a showbizniszben vannak. És vannak barátaim, akik nem. Persze, jó beszélgetni olyan emberekkel, akik szintén sztárok, de másfelől, az is jó, hogy tudok beszélgetni valakivel a valós világban, aki nem ismeri a fotózásokat és az összes ilyen dolgot.

– Csinálnál egy duettet Justinnal?
– Nem vagyok olyan biztos ebben. A kapcsolatunk szerelmi és nem üzleti. Nem zárkózok el az ötlettől, de nem tervezek duettet.

– Hogyan kezeled, hogy a Justin Bieber-rajongók gyűlölnek téged?
– Ez nagyon kellemetlen, de sikerül figyelmen kívül hagyni ezeket a fenyegetéseket. Próbálom élni az életem, mint általában!

– Hogy érzed, a külsődnek meg kell felelned bizonyos embereknek?
Szerencsés vagyok, hiszen nem akarok senki miatt szép lenni. Én választom ki a ruháimat, és nem igazán érdekel, hogy nem vagyok fent a legjobban öltözöttek listáján. A legfontosabb dolog, hogy a ruháimban jól érzem magam, és magabiztos legyek. A többi nem számít. Ezt a hozzáállás már megköszöntem édesanyámnak, aki önbizalmat nevelt belém.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.